DRAŽEN MAĐARIĆ Izgradnja Centra DOSTI omogućit će značajno unaprjeđenje kvalitete socijalnih usluga u Međimurju

Izgradnjom Centra DOSTI omogućit će se značajno unaprjeđenje kvalitete socijalnih usluga na području Međimurske županije čime će se doprinijeti većoj kvaliteti života građana, odnosno osoba s invaliditetom. Smanjit će njihovu institucionalizaciju i poboljšati društveni razvoj Međimurske županije

Tim povodom, predstavio nam se korisnik poludnevnog boravka u Društvu osoba s tjelesnim invaliditetom Međimurske županije, koji je ujedno i član Društva.

  • Moje ime je Dražen Mađarić, imam 41 godinu i živim u Merhatovcu. Od rođenja sam osoba sa invaliditetom te sam nakon završene osnovne škole bio primoran ostati kod kuće sa obitelji, započinje naš sugovornik.

Koliko ste dugo član Udruge DOSTI?

  • Moja je majka prije više od desetak godina čula za vašu Udrugu te me odlučila učlaniti i od onda dolazim i koristim uslugu poludnevnog boravka koja se provodi, navodi.

Koliko vam znače dolasci na poludnevni boravak?

  • Znači mi puno jer mi se promijeni svakodnevnica, družim se sa prijeteljima, uvijek se organiziraju neke radionice,izleti…, obrazlaže.

Što će za vas značiti budući Centar DOSTI?

  • Prvenstveno značit će mi puno jer će biti puno više prostora za sve aktivnosti koje su ćemo provoditi, moći ćemo se odmoriti, vježbati u dvorani pod vodstvom fizioterapeuta, a i sigurno ćemo i sklapati nova prijateljstva s obzirom da će se u Centru provoditi cjelodnevni boravak i moći ćemo više toga ostvariti.

Što bi za kraj poručili javnosti?

  • Želim zamoliti drage ljude da nam pomognu u izgradnji i opremanju Centra jer nam je trenutni prostor premali i u novom Centru bi nam se pružale veće mogućnosti za napredak i okupljanje članova Društva.

Molim Vas da nam malom donacijom pomognete u izgradnji našeg Centra sreće u kojem ćemo moći boraviti i gdje će nam biti pružena sva potrebna pomoć.

Pozivam vas da nam svojom donacijom omogućite i dnevni i poludnevni boravak u novoizgrađenom prostoru u Podturnu prilagođenom u cijelosti osobama s invaliditetom.

IBAN na koji se skupljaju donacije: HR2523600001502151135

Vaše donacije se objavljuju na https://zacentardosti.eu/

HVALA u ime članova Udruge DOSTI